Футболистите и  ръководството на Ботев изненадаха общинския съвет и ръководството

...
Футболистите и  ръководството на Ботев изненадаха общинския съвет и ръководството
Коментари Харесай

Ботев зарадва с Купата общинарите! Кметът: Сега е времето на Пловдив

Футболистите и  ръководството на Ботев изненадаха общинския съвет и управлението на общината като докараха Купата на България в локалния парламент. Заседанието бе прекратено като общинарите посрещнаха с овации носителите на скъпия трофей.
Прочетете още
От клуба дадоха специфични фланелки на кмета Костадин Димитров и Атанас Узунов, като даже направиха опит да облекат ръководителя на общинския съвет с жълтата тениска, който е прочут почитател на Локомотив, само че последния избра да я вземе и даде обещание да я постави в рамка.Той сподели, че това е триумф за целия пловдивски спорт и пожела мощно присъединяване на клуба в евротурнирите.

От своя страна кметът Костадин Димитров съобщи:

„ Снощи бе моментът на Пловдив, през днешния ден е моментът на Пловдив. Искам да благодаря на всичките над 10 000 пловдивчани, които бяха на стадиона, с цел да поддържат Ботев, а също по този начин се появи в последните секунди, че има Господ и справедливостта спечелва ”, сподели градоначалникът.

Той добави, че вложението в спортна инфраструктура е обществен феномен, който носи наслада и от община Пловдив ще не престават да предизвикват тази политика.

Старши треньорът на Ботев Душан Керкез благодари за поддръжката и приема от пловдивските общинари, като ги поздрави за метода, по който развиват града. Той сподели, че Пловдив е прелестен град и се любува на живота тук дружно с цялото му семейство.  Двамата капитани на канарчетата Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов също взеха думата. Последният напомни, че през 2017 година, когато Ботев още веднъж взе трофея е дал заричане, че купата отново ще бъде в тима, като то към този момент е изпълнено.

Ивелин Попов  съобщи, че е схванал нощес, че ще участва в залата на общинския съвет, където се взимат тежките решения за бъдещето на града. Той поздрави управлението на общината и общинския съвет за вложенията, които са направени в спорта и пожела, в случай че има опция тази  политика да продължава, защото Пловдив има капацитета да се трансформира в спортна столица на България.

Атанас Узунов сподели, че още на идната сесия ще бъде препоръчано всички футболисти и треньора на клуба да получат почетната значка на Пловдив. Днес в 19,11 минути пък купата ще бъде показана в Община Пловдив, като ще има и шествие от почитателите.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР